Megdolgozott a pénzéért.
Mostantól a pénze dolgozik Önért!

időpont egyeztetés

 
 • Befeketetés Befeketetés

  Önnek is vannak pénzügyi tervei? Építkezzen megtakarításaiból, hogy az anyagi jólét ne csak álom legyen!

  tovabb a cikkhez
 • Nyugdíj Nyugdíj

  Gondoskodjon előre pénzügyeiről, hogy a nyugdíjas évek nyugodt körülmények között teljenek!

  tovabb a cikkhez
 • Biztosítás Biztosítás

  Számolja fel az összes kockázatot az életében! Cselekedjen anyagi biztonsága érdekében!

  tovabb a cikkhez
 • Hitel Hitel

  Ne engedje magát elveszni a bankok hitellel kapcsolatos ajánlataiban. Cserélje hiteleit az Ön számára legkedvezőbb konstrukcióra!

  tovabb a cikkhez
 • Cafeteria Cafeteria

  Legyen Ön is a béren kívüli juttatások szakértője! Ösztönözze munkavállalóit a minőségi munkavégzésre!

  tovabb a cikkhez

Független biztosítási tanácsadás

Mindenkinek kell egy mentőöv!

(Biztosítási tanácsadás)

 

Mit is jelent a biztosítás, mint fogalom?

A társadalom meghatározott tagjainak (személyek, vállalkozások, intézmények, szervezetek stb.) közös kockázatviselését jelenti. A kockázatok kölcsönös megosztásán alapszik. Az a jelentősége, hogy megteremti a biztosítottnak a biztonság tudatát - gondolok itt a pénzügyi biztonságra - a jövőben esetlegesen felmerülő kár esetén.
Sok ember csak akkor kap a fejéhez, amikor már megtörtént a baj. Például ellopják a lízingelt autóját, kirabolják a házát, vagy eltöri a lábát a hegyekben és nem fog tudni dolgozni. Egy ilyen véletlen bekövetkezett kár nagy kellemetlenséget okozhat bárkinek. Ezek önerőből történő pótlása hatalmas erőfeszítések árán pótolható, ha egyáltalán pótolható.
Ezen szerencsétlen esetek megelőzésére ajánlom  mindenki figyelmébe a biztosítást. Mindenkinek szüksége van biztosításra, hiszen értékkel, vagyontárggyal mindenki rendelkezik. A pénzügyek világában a biztosítás az a terület, melyet elsőként kell rendbe tenni.

Miért van szükség biztosításra, és a választáshoz biztosítási tanácsokra?


Azért, hogy az ember elérje az anyagi biztonság és később az anyagi függetlenség fázisát.
Manapság már minden kockázatra lehet biztosítást kötni! Élni kell ezzel a lehetőséggel!

Én segíthetek!

Vállalom magánszemélyek, cégek, vállalkozások professzionális biztosítási tanácsadás nyújtását. Nem állok egy biztosító társaság ügynöki, tanácsadói alkalmazásában sem. Az ügyfelekért vagyok, nem a biztosítókért. Természetesen nap mint nap tárgyalok a kockázatelemzőkkel, és arra törekszem, hogy egy korrekt üzleti háromszöget alakítsak ki.
Én biztosítási tanácsokkal abban tudok segíteni Önnek, hogy ki tudja választani az igényeinek legmegfelelőbb biztosítót és annak ajánlatát. Fellépő káresemény esetén kezeskedek a gyorsabb igényérveényesítésért és a korrekt kárrendezésért.
Sokan tévesen azt gondolják, hogy nem érdemes tanácsadót alkalmazni egy-egy hitel, vagy biztosítás kiválasztásakor, mert az díjfizetést von maga után. Ez nem így van! Minden pénzügyi megoldásba bele van építve annak költségtartalma, amelyet vagy a pénzintézet ügynöke vesz fel, vagy a bank, biztosító saját hasznát gyarapítja.

Referenciák:

Cégem Magyarország 10000 legnagyobb vállalkozásából 2500-at kizárólagosan képvisel a céges vagyonbiztosítási piacon. Átlagosan 15-30 %-os díjkedvezményt tudok elérni a vállalati ügyfeleim számára. Ennek oka a kockázatkezelőkkel való direkt alkudozásom eredményessége. Kérje ki biztosítási tanácsadó véleményét!

biztosítás

 


Rólunk írták:

 • Jenei Róbert

  Dr. Bor Istvánt már gyerekkorom óta ismerem és azóta egy precíz, megbízható ember képét mutatja számomra. Amikor pénzemet biztonságba akartam helyezni egy olyan pénzügyi tanácsadót kerestem

 • Fülöp Sára

  48 éves könyvelő vagyok, évtizedes pénzügyi tapasztalattal, gazdasági mérnöki diplomával.


  Elvem, hogy az ügyfeleimnek csak olyan megoldásokat ajánlok, amit én is választanék az adott helyzetben.

 • Dr. Balogh Elelmér

  Ajánlás útján kerültem kapcsolatba Dr.Bor István pénzügyi jogász úrral, kb.2 évvel ezelőtt. Orvos lévén az átlag magyar lakoshoz hasonlóan elég kevés pénzügyi ismerettel rendelkeztem.

 • Dr. Réti Sarolta

  Dr Bor Istvánt 2010. októberében ismertem meg egy kolléganő ajánlása alapján.


  Már első találkozásunk során nyilvánvalóvá vált számomra a pénzügyek területén való jártassága.

 

Mit kell tudni a pénzügyi tanácsadásról?

Független pénzügyi tanácsadóként tisztában vagyok azzal a ténnyel, hogy az emberek bizalmát nagyon nehéz megszerezni. Hiába akarja meggyőzni őket arról, hogy “fektesse be a pénzét, meglátja kamatozni fog” vagy éppen "tervezze meg a pénzügyeit, készítsen pénzügyi tervet", számos esetben zárt ajtókba ütközik. Ehhez a bizalmatlansághoz hozzájárulhat az alacsony jövedelem, és a pénzügyi szolgáltatókkal szembeni kételkedés, vagy csalódás. Ne tévesszük szem elől azt sem, hogy “elfelejtünk” spórolni. Tudniillik a felmérések szerint a magyarok 90 %-nak semmilyen megtakarítása sincsen.

Mi okoz nehézséget?

A legnehezebb feladatnak az bizonyul a szakmámban, amikor független pénzügyi tanácsadóként azt kell elmagyaráznom, hogy mely előtakarékossági lehetőség az Önnek legoptimálisabb pénzügyi megoldás. Gondolok itt arra, hogy hogyan lehet olyan pénzügyi modellt megvalósítani az Ön életében, amivel azt érhetjük el, hogy a legtöbb anyagi problémája megoldódjon.
Pénzügyi tanácsadásra a magyarok 32 %-a lenne nyitott, ám közülük is sajnos csak minden harmadik lenne hajlandó fizetni érte, miközben a szakmai tanácsnak köszönhetően több megtakarítása lehetne, mint kiadása.
Be kell látni, hogy az emberek hitetlenek, mert nehezen tudják megkülönböztetni, hogy mi az igaz és mi nem. Ennek oka lehet az előítélet, lustaság vagy az ismerethiány. Informálódni kell a pénzügyi, megtakarítási lehetőségekről! Sajnos sokszor csak akkor vagyunk képesek döntést hozni pénzügyeinkben, mikor már kilátástalan a helyzet.

Miről kell tudnia az ügyfélnek, ha függeglen pénzügyi tanácsadóhoz fordul segítségért? Mitől független a független pénzügyi tanácsadó?

A következőkben szeretném felvázolni Önnek a független pénzügyi tanácsadás lényegét.
Annak a szakmának az esszenciáját, amelyen keresztül Önnek kézzel fogható anyagi és adóelőnyöket tudok biztosítani.
Elsőként tegyük tisztába, mit is jelent a "függetlenség".
A szakmám legnagyobb haszna az, hogy én nem egy bank vagy biztosító tanácsadója, ügynöke, és nem is egy brókercég üzletkötője vagyok. Regisztrált  független pénzügyi tanácsadóként tevékenykedek, aki Önnek anélkül tud tanácsot adni, hogy el kellene köteleznie magát.
Én az ügyfelemet képviselem, mint független pénzügyi tanácsadó nem pedig a pénzügyi szolgáltatókat.

Azt tartom szem előtt, hogy az Önök tényleges igényeire keressem meg a legjobb pénzügyi megoldást. A munkám legfontosabb fokmérője, hogy mennyire ismerem az ügyfeleimet.
A legtöbb tanácsadó ott rontja el, hogy befektetési, biztosítási termékeladásba kezd, viszont így elmarad a munkánk legfontosabb mozzanata: a pénzügyi analízis.
Ahhoz, hogy pontosan meg tudjam mondani kinek, mely területeken tudok anyagi és adóelőnyöket elérni - magánszemélyként vagy a cégében - tudnom kell a pontos irányvonalat. Mégpedig azt, hogy mi a velem szembe ülő személy rövid, közép és hosszú távú célja. Hiszen a  pénzzel kapcsolatos döntéseink végigkísérik életünket.
Az én ügyfeleim azok, akiknek már vannak és lesznek pénzügyi céljaik.
Legyen Ön egy cégvezető vagy egy családfő, aki szeretné csökkenteni az éves biztosítási és hitelkiadásait. Vagy egyszerűen egy olyan személy, aki pontosan tudni akarja, hogyan érje el legoptimálisabban a legrövidebb időn belül a pénzügyi terveit.

Tanácsok:

 • Mindenkinek magából kell elkezdenie építkezni a pénzügyek terén.
 • Költsön kevesebbet, mint amennyit keres!
 • A váratlanul jött összeget ne költse el olyan gyorsan és felelőtlenül!
 • Gondolkozzon előre, jó ha van némi megtakarítása!
 • Fogadja megy egy független pénzügyi tanácsadó javaslatait.

Tudta-e? Röviden a bankokról:

Hogy milyen volt 20 éve a pénzügyi kínálat?
Hova mentek az emberek, ha a pénzüket bankba akarták tenni megtakarítás céljából, vagy biztosítást akartak kötni?
Ugye mindenki belátja, hogy a rendszerváltás előtt csupán 1-2 bank és biztosító ajánlata között tudtunk szemezni.
Hogy néz ki ma a helyzet?
40 bank, több mint 300 biztosító, összesen kb. 600 pénzügyi cég, ezeknek a cégeknek kb. 6-7000 pénzügyi megoldásuk van.
Tapasztalatom szerint a  pénzügyi kultúránk nem fejlett annyira, hogy meghozzuk időben azt a döntést, amellyel közelebb kerülhetünk céljainkhoz.
Minden biztosító társaság és minden pénzintézet a saját termékét szeretné ránk erőszakolni.
Ne hagyjuk! Mielőtt bármiről is döntene, kérje ki egy független pénzügyi tanácsadó véleményét!