Megdolgozott a pénzéért.
Mostantól a pénze dolgozik Önért!

időpont egyeztetés

 
 • Befeketetés Befeketetés

  Önnek is vannak pénzügyi tervei? Építkezzen megtakarításaiból, hogy az anyagi jólét ne csak álom legyen!

  tovabb a cikkhez
 • Nyugdíj Nyugdíj

  Gondoskodjon előre pénzügyeiről, hogy a nyugdíjas évek nyugodt körülmények között teljenek!

  tovabb a cikkhez
 • Biztosítás Biztosítás

  Számolja fel az összes kockázatot az életében! Cselekedjen anyagi biztonsága érdekében!

  tovabb a cikkhez
 • Hitel Hitel

  Ne engedje magát elveszni a bankok hitellel kapcsolatos ajánlataiban. Cserélje hiteleit az Ön számára legkedvezőbb konstrukcióra!

  tovabb a cikkhez
 • Cafeteria Cafeteria

  Legyen Ön is a béren kívüli juttatások szakértője! Ösztönözze munkavállalóit a minőségi munkavégzésre!

  tovabb a cikkhez

Független biztosítási tanácsadás

Mindenkinek kell egy mentőöv!

(Biztosítási tanácsadás)

 

Mit is jelent a biztosítás, mint fogalom?

A társadalom meghatározott tagjainak (személyek, vállalkozások, intézmények, szervezetek stb.) közös kockázatviselését jelenti. A kockázatok kölcsönös megosztásán alapszik. Az a jelentősége, hogy megteremti a biztosítottnak a biztonság tudatát - gondolok itt a pénzügyi biztonságra - a jövőben esetlegesen felmerülő kár esetén.
Sok ember csak akkor kap a fejéhez, amikor már megtörtént a baj. Például ellopják a lízingelt autóját, kirabolják a házát, vagy eltöri a lábát a hegyekben és nem fog tudni dolgozni. Egy ilyen véletlen bekövetkezett kár nagy kellemetlenséget okozhat bárkinek. Ezek önerőből történő pótlása hatalmas erőfeszítések árán pótolható, ha egyáltalán pótolható.
Ezen szerencsétlen esetek megelőzésére ajánlom  mindenki figyelmébe a biztosítást. Mindenkinek szüksége van biztosításra, hiszen értékkel, vagyontárggyal mindenki rendelkezik. A pénzügyek világában a biztosítás az a terület, melyet elsőként kell rendbe tenni.

Miért van szükség biztosításra, és a választáshoz biztosítási tanácsokra?


Azért, hogy az ember elérje az anyagi biztonság és később az anyagi függetlenség fázisát.
Manapság már minden kockázatra lehet biztosítást kötni! Élni kell ezzel a lehetőséggel!

Én segíthetek!

Vállalom magánszemélyek, cégek, vállalkozások professzionális biztosítási tanácsadás nyújtását. Nem állok egy biztosító társaság ügynöki, tanácsadói alkalmazásában sem. Az ügyfelekért vagyok, nem a biztosítókért. Természetesen nap mint nap tárgyalok a kockázatelemzőkkel, és arra törekszem, hogy egy korrekt üzleti háromszöget alakítsak ki.
Én biztosítási tanácsokkal abban tudok segíteni Önnek, hogy ki tudja választani az igényeinek legmegfelelőbb biztosítót és annak ajánlatát. Fellépő káresemény esetén kezeskedek a gyorsabb igényérveényesítésért és a korrekt kárrendezésért.
Sokan tévesen azt gondolják, hogy nem érdemes tanácsadót alkalmazni egy-egy hitel, vagy biztosítás kiválasztásakor, mert az díjfizetést von maga után. Ez nem így van! Minden pénzügyi megoldásba bele van építve annak költségtartalma, amelyet vagy a pénzintézet ügynöke vesz fel, vagy a bank, biztosító saját hasznát gyarapítja.

Referenciák:

Cégem Magyarország 10000 legnagyobb vállalkozásából 2500-at kizárólagosan képvisel a céges vagyonbiztosítási piacon. Átlagosan 15-30 %-os díjkedvezményt tudok elérni a vállalati ügyfeleim számára. Ennek oka a kockázatkezelőkkel való direkt alkudozásom eredményessége. Kérje ki biztosítási tanácsadó véleményét!

 

biztosítás