Megdolgozott a pénzéért.
Mostantól a pénze dolgozik Önért!

időpont egyeztetés

 
 • Befeketetés Befeketetés

  Önnek is vannak pénzügyi tervei? Építkezzen megtakarításaiból, hogy az anyagi jólét ne csak álom legyen!

  tovabb a cikkhez
 • Nyugdíj Nyugdíj

  Gondoskodjon előre pénzügyeiről, hogy a nyugdíjas évek nyugodt körülmények között teljenek!

  tovabb a cikkhez
 • Biztosítás Biztosítás

  Számolja fel az összes kockázatot az életében! Cselekedjen anyagi biztonsága érdekében!

  tovabb a cikkhez
 • Hitel Hitel

  Ne engedje magát elveszni a bankok hitellel kapcsolatos ajánlataiban. Cserélje hiteleit az Ön számára legkedvezőbb konstrukcióra!

  tovabb a cikkhez
 • Cafeteria Cafeteria

  Legyen Ön is a béren kívüli juttatások szakértője! Ösztönözze munkavállalóit a minőségi munkavégzésre!

  tovabb a cikkhez

Hitelközvetítés- szakértelem a kölcsönök terén

Személyi kölcsönök halmozása, eladósodás, reménytelen helyzet! Kinek ne csengene ismerősen? Sajnos az a tapasztalat, hogy a magyar családok túlnyomó részére igaz ez a megállapítás. Élete során majdnem mindenki rákényszerül arra, hogy felvegyen valamilyen  személyikölcsönt.
Nézzünk egy egyszerű példát. A család egy új ingatlan vásárlásánál kölcsönt igényel. A gazdasági helyzet miatt a valutaárfolyamok megemelkednek, ezáltal a  törlesztő részletek is. Nyugodtan mondhatjuk azt is, hogy az illetékesek a bank albérlőivé válnak. A család már nem fogja tudni fedezni felmerülő kiadásait. Ehhez még hozzájárulhat az is, hogy időközben valamelyik családfenntartó elveszti munkahelyét, vagy tartósan beteg lesz. Ismerős élethelyzet, igaz? Sajnos igen!
Nagy összegű személyikölcsönt kiváltani vagy rendezni nem könnyű. Ehhez szakember segítségére van szükség.
Független pénzügyi tanácsadóként akkor tudok az ügyfeleimnek teljeskörű pénzügyi szolgáltatást nyújtani, ha helyreteszem a hosszú elkötelezettséget jelentő kölcsönöket is.

Milyen segítséget tudok nyújtani?

- Vállalom, hogy banki értékesítői nyomás nélkül, ingyenesen felülvizsgálom személyi hiteleit;
- független szakértői véleményt készítek Önnek, hogy hol, melyik hitelkonstrukcióján tudna spórolni;
- melyik az a hitelmegoldás, amely kiváltható egy számára olcsóbb kölcsönnel.

Függetlenség a hitelpiacon:

Nem vagyok alkalmazottja egyik banknak sem, nem függök egyetlen olyan pénzintézettől sem, amelyik személyi hitelmegoldást, lízingterméket kínál. Így valóban az ügyfél érdekeit tudom szem előtt tartani.
Ismerem a magyar hitelpiacon tevékenykedő bankokat, lízingcégeket, hitelterméket áruló pénzintézeteket. Tudom mely bank, melyik személyi hitelmegoldása kedvezhet Önnek.

Mikor lehet Önnek szükség a hitelfelvételre?

Nem árt kölcsön felvétele előtt mérlegelnie azt, hogy a bevételei tudják-e fedezni a kiadásait. Bele fér-e a költségvetésébe az, hogy a nyakába vesz egy plusz kiadást? Vigyázzon arra, hogy például a deviza alapú kölcsöneinek visszafizetésére ne áldozza fel a hosszú távú befektetéseit.
Nézzük azokat az eseteket, amikor kölcsönt vehet fel:

 • az Ön számára fontos és régóta vágyott termék megvásárlásakor: pl: áruhitelek.
 • családalapításkor: ingatlan, ingatlanfelújítás, gépjármű stb.
 • felsőfokú tanulmányok folytatásakor: pl: diákhitel.
 • egyéb személyi kölcsönök.

Hogyan juthat el a legjobb  személyi hitelkonstrukcióhoz?

Ügyfeleim kölcsönnel kapcsolatos igényeit, finanszírozási elképzeléseit pontosan látnom kell ahhoz, hogy meg tudjam mutatni az Ön számára a legjobb megoldást. Ahhoz, hogy pontosan lássam, hogy milyen célok miatt  szeretne kölcsönt felvenni, el kell készítenem egy hitelanalízist. Ennek az a célja, hogy tisztán lássuk, hogy mik a paraméterek, milyen az a jövedelmi-vagyoni környezet, amelyhez ki tudjuk alkudni a személyre szabott hitelmegoldást.

Exkluzív személyi hitellehetőségek!

Mivel a legnagyobb hiteltanácsadó cég égisze alatt szolgálom ki ügyfeleim igényeit, ezért komoly előnyöket tudok Önnek kialkudni.
A velem kapcsolatban álló bankok olyan különleges előnyökhöz juttatják Önt, amelyet egyébként nem kapna meg, ha direkt az adott bankba besétálva folyamodna a személyi hitelfelvételhez.
Melyek ezek?

 • egyedi VIP státuszba kerülnek ügyfeleim a banki partnereknél;
 • gyorsabb ügyintézés;
 • nincs értékbecslési díj;
 • alacsony THM;
 • nincs kezelési költség a banki partnereknél, bizonyos kölcsönök esetén.

Díjazásom-függetlenségem záloga:

Engem mindig az a bank fizet ki, akinek viszem az ügyfelet. Másrészt az ügyfél sikerdíjában részesülök, ha meg tudtam szerezni neki a pénzpiacon szükségeltetett kölcsönt.
Valamint, olyan anyagi előnyökhöz tudtam juttatni, mely révén olcsóbbá vált a havi törlesztőrészlete.

Ügyintézés A-tól Z-ig:

Ügyfeleimnek mindent én intézek! Önnek nem kell sorban állnia, és rabolnia a drága idejét.
Az első lépés az, hogy kényelmes környezetben, egy kávé mellett megbeszéljük, hogy milyen hitelmegoldásban gondolkodik. Feltérképezem, hogy mik az elképzelések, mi a kölcsön célja. Majd a megismert igények mentén feltérképezem a bankok ajánlatát. Ugyanis az egyes banki konstrukciók között hatalmas különbségek vannak. Majd az Ön nevében eljárva, kialkudom a legjobb személyi hitelmegoldást.
Végül már csak az aláírásra kell a bankba fáradnia, természetesen az én kíséretemben.

független pénzügyi tanács | kölcsön

 


Rólunk írták:

 • Dr. Balogh Elelmér

  Ajánlás útján kerültem kapcsolatba Dr.Bor István pénzügyi jogász úrral, kb.2 évvel ezelőtt. Orvos lévén az átlag magyar lakoshoz hasonlóan elég kevés pénzügyi ismerettel rendelkeztem.

 • Fülöp Sára

  48 éves könyvelő vagyok, évtizedes pénzügyi tapasztalattal, gazdasági mérnöki diplomával.


  Elvem, hogy az ügyfeleimnek csak olyan megoldásokat ajánlok, amit én is választanék az adott helyzetben.

 • Jenei Róbert

  Dr. Bor Istvánt már gyerekkorom óta ismerem és azóta egy precíz, megbízható ember képét mutatja számomra. Amikor pénzemet biztonságba akartam helyezni egy olyan pénzügyi tanácsadót kerestem

 • Dr. Réti Sarolta

  Dr Bor Istvánt 2010. októberében ismertem meg egy kolléganő ajánlása alapján.


  Már első találkozásunk során nyilvánvalóvá vált számomra a pénzügyek területén való jártassága.

 

Mit kell tudni a pénzügyi tanácsadásról?

Független pénzügyi tanácsadóként tisztában vagyok azzal a ténnyel, hogy az emberek bizalmát nagyon nehéz megszerezni. Hiába akarja meggyőzni őket arról, hogy “fektesse be a pénzét, meglátja kamatozni fog” vagy éppen "tervezze meg a pénzügyeit, készítsen pénzügyi tervet", számos esetben zárt ajtókba ütközik. Ehhez a bizalmatlansághoz hozzájárulhat az alacsony jövedelem, és a pénzügyi szolgáltatókkal szembeni kételkedés, vagy csalódás. Ne tévesszük szem elől azt sem, hogy “elfelejtünk” spórolni. Tudniillik a felmérések szerint a magyarok 90 %-nak semmilyen megtakarítása sincsen.

Mi okoz nehézséget?

A legnehezebb feladatnak az bizonyul a szakmámban, amikor független pénzügyi tanácsadóként azt kell elmagyaráznom, hogy mely előtakarékossági lehetőség az Önnek legoptimálisabb pénzügyi megoldás. Gondolok itt arra, hogy hogyan lehet olyan pénzügyi modellt megvalósítani az Ön életében, amivel azt érhetjük el, hogy a legtöbb anyagi problémája megoldódjon.
Pénzügyi tanácsadásra a magyarok 32 %-a lenne nyitott, ám közülük is sajnos csak minden harmadik lenne hajlandó fizetni érte, miközben a szakmai tanácsnak köszönhetően több megtakarítása lehetne, mint kiadása.
Be kell látni, hogy az emberek hitetlenek, mert nehezen tudják megkülönböztetni, hogy mi az igaz és mi nem. Ennek oka lehet az előítélet, lustaság vagy az ismerethiány. Informálódni kell a pénzügyi, megtakarítási lehetőségekről! Sajnos sokszor csak akkor vagyunk képesek döntést hozni pénzügyeinkben, mikor már kilátástalan a helyzet.

Miről kell tudnia az ügyfélnek, ha függeglen pénzügyi tanácsadóhoz fordul segítségért? Mitől független a független pénzügyi tanácsadó?

A következőkben szeretném felvázolni Önnek a független pénzügyi tanácsadás lényegét.
Annak a szakmának az esszenciáját, amelyen keresztül Önnek kézzel fogható anyagi és adóelőnyöket tudok biztosítani.
Elsőként tegyük tisztába, mit is jelent a "függetlenség".
A szakmám legnagyobb haszna az, hogy én nem egy bank vagy biztosító tanácsadója, ügynöke, és nem is egy brókercég üzletkötője vagyok. Regisztrált  független pénzügyi tanácsadóként tevékenykedek, aki Önnek anélkül tud tanácsot adni, hogy el kellene köteleznie magát.
Én az ügyfelemet képviselem, mint független pénzügyi tanácsadó nem pedig a pénzügyi szolgáltatókat.

Azt tartom szem előtt, hogy az Önök tényleges igényeire keressem meg a legjobb pénzügyi megoldást. A munkám legfontosabb fokmérője, hogy mennyire ismerem az ügyfeleimet.
A legtöbb tanácsadó ott rontja el, hogy befektetési, biztosítási termékeladásba kezd, viszont így elmarad a munkánk legfontosabb mozzanata: a pénzügyi analízis.
Ahhoz, hogy pontosan meg tudjam mondani kinek, mely területeken tudok anyagi és adóelőnyöket elérni - magánszemélyként vagy a cégében - tudnom kell a pontos irányvonalat. Mégpedig azt, hogy mi a velem szembe ülő személy rövid, közép és hosszú távú célja. Hiszen a  pénzzel kapcsolatos döntéseink végigkísérik életünket.
Az én ügyfeleim azok, akiknek már vannak és lesznek pénzügyi céljaik.
Legyen Ön egy cégvezető vagy egy családfő, aki szeretné csökkenteni az éves biztosítási és hitelkiadásait. Vagy egyszerűen egy olyan személy, aki pontosan tudni akarja, hogyan érje el legoptimálisabban a legrövidebb időn belül a pénzügyi terveit.

Tanácsok:

 • Mindenkinek magából kell elkezdenie építkezni a pénzügyek terén.
 • Költsön kevesebbet, mint amennyit keres!
 • A váratlanul jött összeget ne költse el olyan gyorsan és felelőtlenül!
 • Gondolkozzon előre, jó ha van némi megtakarítása!
 • Fogadja megy egy független pénzügyi tanácsadó javaslatait.

Tudta-e? Röviden a bankokról:

Hogy milyen volt 20 éve a pénzügyi kínálat?
Hova mentek az emberek, ha a pénzüket bankba akarták tenni megtakarítás céljából, vagy biztosítást akartak kötni?
Ugye mindenki belátja, hogy a rendszerváltás előtt csupán 1-2 bank és biztosító ajánlata között tudtunk szemezni.
Hogy néz ki ma a helyzet?
40 bank, több mint 300 biztosító, összesen kb. 600 pénzügyi cég, ezeknek a cégeknek kb. 6-7000 pénzügyi megoldásuk van.
Tapasztalatom szerint a  pénzügyi kultúránk nem fejlett annyira, hogy meghozzuk időben azt a döntést, amellyel közelebb kerülhetünk céljainkhoz.
Minden biztosító társaság és minden pénzintézet a saját termékét szeretné ránk erőszakolni.
Ne hagyjuk! Mielőtt bármiről is döntene, kérje ki egy független pénzügyi tanácsadó véleményét!